Bir erguvanlar vardı , pembe mi desem deli mi desem , bu ümit olmasa içimde , buralarda bir gün beklemem. necati cumalı

26 Ekim 2010 Salı

çukurcuma

Geçenlerde arkadaşımla birlikte  yolumuz Cihangir'e düştü. E.. Cihangir'e gidip te Çukurcuma'dan geçmeden olmaz . İlk önce Müstamel Eşya Evi'ne uğradık. Sahibi mimar Aslıhan Hanım. Burada çok çeşitli dekorasyon eşyalarını bir arada bulmak mümkün. 50-70 dönemi Vintage mobilyalar , abajurlar , aplikler, giysi aksesuarları , aynalar , tablolar , yastıklar ,  saatler , vazolar..Aslıhan Hanım ,  topladığı eşyaları orjinaline sadık kalarak yenilemiş. Böylece sizin tekrar bakım yapıp , yenilemenize gerek kalmıyor.








Çukurcuma'da dükkanlar numaraları ile adlandırılıyor.  51 numaralı antikacı dükkanına girdik. Burada da çok güzel antika koltuklar , masalar , sehpalar , çay takımları , abajurlar , şamdanlar bizi karşıladı.








Gönül isterdi ki bütün dükkanları doya doya gezelim. Vakit sınırlı olduğundan , aklımız antika mobilyalar , eski halılar , heykeller , kitaplar , şamdanlar , tombaklar , çay takımlarıyla dolu olan diğer dükkanlarda kalarak yola koyulduk. En kısa zamanda tekrar gelmeden önce ,  son olarak Ağahamam Sokak 15 no.daki çok güzel antika ayna ve çerçevelerin olduğu dükkana uğradık.








Görseller;erguvanmevsimi



1 yorum:

Yorumlarınızı okumak beni çok mutlu ediyor . Sevgilerimle . Zeynep .
Thanks for visiting and sharing a thought with me.