Bir erguvanlar vardı , pembe mi desem deli mi desem , bu ümit olmasa içimde , buralarda bir gün beklemem. necati cumalı

5 Ekim 2010 Salı

şifalı taşlar

Çok eski çağlardan beri insanlar, taşlardaki şifa gücünü keşfedip, onlara sahip olmak istemişlerdir. Taşlar şifanın yanında insanlara mutluluk ve koruma gücü vermektedirler.Kuvars kristaline verilen enerjinin biriktiğini ve giderek arttığını gören Atlantis kıtası insanları, kristallerin olduğu mağaraları sağlık merkezleri haline getirmiş ve her alanda faydasını görmüşlerdir.
Mısır'da piramitler yapılırken, şifacılık çalışmalarında kuvars kristalleri kullanılmıştır. Kristaller güneş ışığı ile doldurulmuş ve hasta yerlere tedavi amaçlı konulmuştur.
sevg
Avustralya yerlileri ve Uzak Doğulular arasında da kuvars kristallerinin kutsal güçler taşıdığına inanılmış, onlara çok saygı gösterilmiştir.Bir kuvars kristaline şifa ile ilgili pozitif düşünceler yüklersek, bu düşünceler kristal tarafından emilir ve kristal pozitif frekansta enerjilerini yaymaya başlar.Negatif düşünce yüklersek, kristalden negatif titreşimler alırız. Bir kristalin gerçek boyutlarına ulaşması milyonlarca yıl sürer.
Kristaller erkek, dişi ve salkım olarak üç şekilde bulunabilir.Dişi kristaller donuk, erkekleri saf, berrak,güzel görünüşlüdür.Salkım ise, her ikisinin karışımından oluşur.
Kristalleri faaliyete geçirmek için, sivri ucunu yukarı doğru tutup, evrenin en yüksek hayrı için sevgi,iyi niyet ve şifa vermesini dilemek gerekir.  
                  Petek Kitamura'dan alıntıdır



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı okumak beni çok mutlu ediyor . Sevgilerimle . Zeynep .
Thanks for visiting and sharing a thought with me.